Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Pellistri nära flytt / Hoppet lever kring Ugarte / Fish till Cardiff

Dagens Unitedsvep kommer med de senaste nyheterna från transfermarknaden, där Facundo Pellistri är nära en permanent flytt till den grekiska ligan. Vi kan även rapportera att United hoppas på rabatterat pris angående Manuel Ugarte. I övrigt så är Will Fish nära en permanent flytt till Cardiff City.

Nytt på Muss.se: Ni kan läsa våra tankar om Aaron Wan-Bissakas flytt till West Ham i frågeasken. I Muss Weekly så sammanfattar vi veckan som gått samt blickar framåt mot kommande vecka.

Pellistri nära flytt

Grekiska storklubben Panathinaikos är i avancerade förhandlingar med Manchester United kring den permanenta övergången av Facundo Pellistri.

Fabrizio Romano rapporterar att 22 åringen kan lämna Manchester United under de kommande dagarna då förhandlingarna pågår.

Hoppet lever kring Ugarte

The Guardian rapporterar att Manchester United är villiga att vänta tills övergångsfönstrets sista dag för att försöka få ner priset som PSG begär för Manuel Ugarte.

Manchester United behöver inte sälja några spelare för att finansiera övergången men PSGs värdering på 51 miljoner pund ses som för hög.

Fish till Cardiff

Manchester United har kommit överens med Cardiff City angående den permanenta övergången av 21 årige mittbacken Will Fish. Spelaren var desperat efter en betydande trupproll i år efter att han spenderat förra säsongen utlånad till skottska Hibernian, där han spelade 45 matcher.

Will Fish kom till Manchester Uniteds akademi vid sju års ålder och fick göra sin A-lagsdebut i den sista matchen av säsongen 2020/21 under Ole Gunnar Solskjaers ledning.

Mazraouis värvningsintervju

Noussair Mazraoui är tillsammans med Matthijs de Ligt det nyaste ansiktet i Manchester United truppen. I fredags så fick han startdebutera i vinstmatchen mot Fulham i ligaöppnaren. Marockanen har nu haft sin värvningintervju, ni hittar några av de bästa citaten från intervjun nedan.

Van vid press

Jag är van vid inget annat än att prestera, att ha press på dig att du alltid måste bli en mästare. Jag tror att jag verkligen är van vid det på grund av de klubbar jag har spelat för nu.

Vilken slags spelare är Mazraoui

Jag tror att jag är en spelare som anpassar sig snabbt, jag är ganska bra under press. När de trycker upp högt kan jag hitta ett sätt att komma ut ur pressen. Anfallsmässigt gillar jag att verkligen att stötta yttern – det är killen som måste göra mål och ge assisten så jag försöker stötta honom så gott jag kan.

Att återförenas med Erik ten Hag

Han är en speciell tränare för mig eftersom jag gjorde min debut för A-laget, naturligtvis är tränaren som ger dig den här möjligheten speciell. Jag har alltid gillat hans sätt att se fotbollen och hur han spelar.

Allt för fansen

Jag kan inte vänta med att få se dem, jag kan inte vänta med att ge allt för dem och ja, jag kan inte vänta med att börja säsongen med dem och få en fantastisk säsong där de kan njuta av att se sin klubb som de älskar så mycket att vara tillbaka på toppen.

En vinnande kultur

Vi måste göra det tillsammans och det är en stor sak att alla är på samma linje, alla vet vad de ska göra, alla vet vad de kan förvänta sig av varandra på planen så att vi också kan hålla varandra ansvariga för om något inte fungerar.

Lottning för Women’s League Cup

Lottningen för Women’s League Cup har fullbordats och Manchester United har lottats tillsammans med Everton, Newcastle och Liverpool i grupp A.

Res med oss till Manchester!