United i landslagen
Dalot inblandad åt bägge håll när Portugal vann

Landslagsspelet är i full gång och det är inledningsvis mycket fokus på ungdomsspelarna, där det har blivit speltid för de flesta och några hittade också målet. På seniorsidan har Christian Eriksen spelat med Danmark och Bruno Fernandes och Diogo Dalot med sitt Portugal.

Dalot i händelsernas centrum

I Portugals Nations League-möte med Kroatien ikväll fanns både Bruno Fernandes och Diogo Dalot med i Portugals startelva.

Ofta är det ju Fernandes som är inblandad i mål, men den här gången var det Dalot, dubbla gånger.

Högerbacken gjorde Portugals första mål, så klart framspelad av Fernandes.

Dalot kom inrusandes i straffområdet och fick en precis passning av sin Unitedkamrat, som han sedermera avslutade med vänstern.

Portugal gjorde sedan 2-0 tio minuter före paus och såg ut att gå in i halvtid med en säker ledning.

Då klev Dalot in i handlingen igen när han noterades för ett självmål.

Unitedduon spelade hela matchen, som Portugal höll ut och vann med 2-1.

Målet verkar svårt att finna just nu. Vi skickar istället med den här brytningen att njuta av.

Eriksen utbytt i dansk seger

Christian Eriksen är inte nära en startplats i United, men väl i det danska landslaget tycks hans plats vara given.

Den 32-årige mittfältaren startade i en offensiv roll hemma mot Schweiz. Det var dock länge mållöst och Eriksen blev efter en dryg timme utbytt mot Mikkel Damsgaard.

När klockan tickade upp över minut 80 kom det förlösande ledningsmålet för danskarna, och tio minuter senare, in på stopptid, kom också 2-0.

Av danska utsagor att döma märktes det att Eriksen inte var i någon vidare matchform. Men emellanåt hittade han fram med några bra passningar.

Amass från start och Fletcher inbytt straffskytt

I Englands U18-match mot Portugal fanns Harry Amass med från start till vänster i backlinjen medan Jack Fletcher fick inleda på bänken.

England gick upp i en 2-0-ledning men Portugal skulle både reducera och kvittera den ledningen.

Tillställningen gick till straffavgörande. Men vad straffläggningen faktiskt hade för betydelse kan man fråga sig, då resultatet i den blev 4-4.

En av Englands fyra straffar satte i alla fall inbytte Jack Fletcher.

Matchen är en del av en träningsturnering i Frankrike. England ska spela ytterligare två matcher.

Storseger för Mantato

Uniteds lovande ytterforward Bendito Mantato spelade från start för Englands U17, som körde över Mexiko med 5-0. Noterbart är att tre av målen kom från straffpunkten.

Några mål blev det dock inte för 16-årige Mantato men han spelade hela matchen.

England deltar i en träningsturnering i Tyskland och ska spela ytterligare två matcher.

Wheatley i målprotokollet

Englands U19-landslag mötte Italien i en träningsturnering i Kroatien på onsdagskvällen och fick nöja sig med 2-2. Med betoning på nöja sig. England hämtade nämligen upp 0-2 till 2-2.

Reduceringsmålet för England gjordes av Ethan Wheatley i den 45 minuten. Mot slutet av matchen gjorde Arsenals Ayden Heaven kvitteringsmålet.

Devaney inbytt i Irland

Uniteds unge mittfältare Jacob Devaney bytte nyligen landslag från England till Irland.

Idag gjorde han sin första match när Irland mötte Frankrike i en träningsmatch i Slovenien.

17-åringen inledde på bänken men byttes in. Han noterades bland annat för en fin passning som ledde fram till en irländsk straff i slutskedet. Målet från elva meter innebar en reducering till 2-1, vilket också blev slutresultatet.

Scanlon startade i Gibraltar-seger

I träningsmatchen mellan Gibraltar och Andorra fanns Uniteds James Scanlon med från start i Gibraltar, som vann med 1-0.

17-årigen startade som ytterforward och spelade lite drygt en timme innan han blev utbytt.

Vinst för skotsk duo

Tyler Fletcher fanns med från start när Skottland besegrade Azerbajdzjan med 2-0 i en träningsmatch. Unitedbacken Daniel Armer startade på bänken men huruvida han figurerade hittar undertecknad ingen information om.

Bradbury tremålsskytt i debuten

Louie Bradbury är förmodligen ett nytt namn för många. Han är nämligen bara 15 år gammal.

Bradbury anslöt till United från Shrewsbury Town förra våren men har ännu inte debuterat för Uniteds U18.

Igår debuterade han emellertid för sitt walesiska U17-landslag, som mötte Gibraltar. Det blev en klar 5-0-seger för Wales och debuten för Bradbury blev mycket lyckosam. 15-åringen slog nämligen till med ett hattrick, och han behövde dessutom bara 36 minuter för att åstadkomma det.

Bradburys namn kommer sannolikt dyka upp i Uniteds U18-lag under säsongen och då får vi stifta närmre bekantskap med honom.