Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning i ligacupen
Leicester väntar i den fjärde omgången av ligacupen

Förra veckan så fick vi se Manchester United enkelt ta sig förbi League One laget Barnsley i den tredje rundan av ligacupen. Lottningen för den fjärde rundan har fullbordats ikväll och denna gång så är det Premier League motstånd i form av Leicester City som gäller för United. Matchen kommer att spelas på Old Trafford.

Leicester besegrade Tranmere Rovers med 4-0 i den andra rundan av turneringen innan PL nykomlingarna lyckades undvika en jätteskräll mot League Two laget Walsall, där straffar behövdes för Leicester att ta sig vidare.

Förra säsongen så tog Uniteds ligacupäventyr slut just i den fjärde omgången, då mot Newcastle United som med en 0-3 vinst på Old Trafford tog revansch för ligacupfinalen säsongen innan då Erik ten Hag vann sin första trofe som Unitedtränare.

Det exakta matchdatumet är inte bekräftat men matchen kommer att spelas i slutet av oktober. Det kommande mötet mot Leicester City i ligacupen blir lagens första möte sedan februari 2023, då United vann med 3-0 på Old Trafford i ligaspelet.

Nedan så kan ni spana in den fullständiga lottningen.

Res med oss till Manchester!