Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Porto - Manchester United
Mainoo och Maguire tillgängliga, Mount saknas

Manchester United reser med 23 spelare till Portugal inför morgondagens Europa League-match mot Porto. I truppen noterar vi Harry Maguire och Kobbie Mainoo men Mason Mount saknas.

Maguire missade söndagens match mot Tottenham med en lättare skada men är alltså tillgänglig igen. Mainoo blev utbytt i slutet av första halvlek i söndags men det föranledde ingen ytterligare frånvaro.

Mount blev utbytt i slutet av matchen mot Tottenham. Han meddelade själv att det inte var någon fara men något spel imorgon blir det alltså inte. På klubbens officiella hemsida skriver United att Mount stod över dagens träning som en försiktighetsåtgärd men att han inte drabbades av någon hjärnskakning. Återstår att se om Mount är tillgänglig för spel mot Aston Villa på söndag.

Ett överraskande namn i den resande truppen är den unga mittfältaren Dan Gore. Han spelade igår för U21 mot Hertha Berlin (1-1) i Premier League International Cup. Gore blev skadad i början av året och missade återstoden av säsongen. Det följdes av en ny skada när han var tillbaka i full träning, varpå han missade försäsongen och säsongsinledningen. Nu är han tillbaka i spel och det är intressant att han så snabbt inkluderas i a-laget.

Målvakter: Bayindir, Heaton, Onana
Försvarare: Dalot, De Ligt, Evans, Lindelöf, Maguire, Martínez, Mazraoui
Mittfältare: Casemiro, Collyer, Eriksen, Fernandes, Gore, Mainoo, Ugarte
Anfallare: Amad, Antony, Garnacho, Hojlund, Rashford, Zirkzee

I stort behov av en Super-Mac

Res med oss till Manchester!