Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Mazraoui missar några veckor / Skinner bekräftar skadefrånvaro / Månadens räddning

Dagens Unitedsvep kommer med lite tråkiga skadeuppdateringar angående Noussair Mazraoui på herrsidan samt två spelare på damsidan som missar tid på grund av skadebesvär. I övrigt så har Andre Onana tagit hem priset för månadens räddning i Premier League.

Nytt på Muss.se: Ett flertal av klubbens akademitalanger har varit aktiva med sina landslag på olika nivåer under den senaste veckan.

Mazraoui missar några veckor

Noussair Mazraoui kommer med största sannolikhet spendera ett par veckor på sidlinjen efter att 26 åringen upplevt hjärtklappningar och genomgått ett mindre ingrepp. Spelaren förväntas vara fullt återhämtad och tillgänglig för spel redan inom de närmsta veckorna.

Mazraoui fick avbryta fotbollen i januari 2023 då han drabbades av en hjärtinflammation i samband med covid-19. Då var han tillbaka i spel för sitt Bayern Munchen i mars månad, två månader efter sjukdomen.

Skinner bekräftar skadefrånvaro

Marc Skinner höll idag sin presskonferens inför söndagsmatchen mot Tottenham Hotspur hemma på Leigh Sports Village.

Där så bekräftade huvudtränaren att nyförvärvet Anna Sandberg kommer att vara borta från spel tills runt jul på grund av problem med ett knä. Skinner bekräftade även att Melvine Malard kommer att missa de två närmaste matcherna på grund av en sträckt hamstring.

Ni hittar alla citat från Marc Skinners presskonferens på manutd.com.

Månadens räddning

Andre Onana har tagit hem priset för månadens räddning i Premier League för september månad, efter superreflexerna på dubbelräddningen mot Crystal Palace.

Förtydligande angående autografer

I gårdagens Unitedsvep så rapporterade vi felaktigt att det nya autografområdet vid Leigh Sports Village kommer att leda till fler autografer till supportrar.

Det nya autografområdet är en plats där spelare kommer att kunna ge signaturer och ta en bild med utvalda juniorsupportrar med biljetter för att träffa några av spelarna. Detta tar dock bort möjligheten för alla supportrar att vänta vid staketen i hopp om att få en signatur av spelarna, något som leder till att det blir färre som nu får chansen då endast ett fåtal supportrar får tillgång till autografområdet vid varje match.

Det nya autografområdet har införts för att öka säkerheten för spelare och åskådare då det ofta blev ganska tumult vid staketen.

Res med oss till Manchester!