Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Unitedsvepet
Mantato med två mål i ny U18 vinst / Tommy Taylor hedras

Söndagens Unitedsvep kommer med lite rapportering kring gårdagens U18 match där vi fick se lite nya ansikten samt dubbel målning från Bendito Mantato. I övrigt så har Unitedlegenden Tommy Taylor hedrats.

Nytt på Muss.se: Vi snackar ner gårdagens vinst mot Brentford med spelarbetyg och samt dagens tankar. Vi går även igenom damernas match mot Brighton som slutade med kryss.

Mantato med två mål i ny U18 vinst

Den 16 årige Bendito Mantato var i målform igår när U18 laget mötte Sunderland i seriespelet. Mantato gjorde två mål i den första halvleken och gav bortaspelande United en 1-2 ledning inför den andra halvleken. Reece Munro utökade bortalagets ledning tidigt i den andra halvan. Sunderland hittar dock tillbaka i matchen genom två snabba mål. Jim Thwaites håller sig sedan framme sent i den andra halvleken och hittar ett avgörande för gästerna, ett mål som fastställde Uniteds hundraprocentiga vinstprocent i ligan.

Även noterbart är att Chido Obi-Martin fick göra sin Uniteddebut i matchen då han byttes in. En annan debutant var Samuel Lusale, som fick starta matchen.

Tommy Taylor hedras

The Duke of Edinburgh har officiellt invigt Tommy Taylor memorial bridge i Barnsley till minne av den legendariska forwarden som gjorde 131 mål på 191 matcher i Unitedtröjan. Tommy Taylor var en av de 23 människor som miste livet i flygolyckan i Munchen, då bara 26 år gammal.

Brian Kidd och Alex Stepney var på plats tillsammans med delar av spelarens familj när bron dedikerades till Tommy Taylor.

Läs mer om invigningen på manutd.com.

Res med oss till Manchester!