Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Fletcher kan straffas / Yoro på träningsplanen / Punkter från supportermöte

Darren Fletcher kan eventuellt komma att straffas efter att ha konfronterat fjärdedomaren i matchen mot Brentford i helgen. Mer positivt i Manchester United är i alla fall att sommarens nyförvärv Leny Yoro ser ut att närma sig comeback.

I övrigt tar vi en titt på några punkter som togs upp på ett supportermöte härförleden. Slutligen en titt på vad Diego Forlán sysselsätter sig med nuförtiden.

Fletcher riskerar avstängning

I samband med att Brentford gjorde sitt ledningsmål i helgen var det inte bara den vid tillfället omplåstrade Matthijs de Ligt som tappade humöret. Även Darren Fletcher, som är a-lagstränare, tappade det.

Den före detta Unitedmittfältaren ska ha konfronterat fjärdedomaren Gavin Ward i spelartunneln. Brentford gjorde mål när De Ligt fick vård vid sidan av planen men fick alltså inte komma in på planen igen i samband med att gästerna slog en hörna, varifrån deras mål kom.

Domaren i matchen, Sam Barrott ska avlägga en rapport till FA under måndagen. Därefter lär vi bli varse ifall någon reprimand väntar för Fletcher.

Uppgifterna kommer från Independent.

Yoro tillbaka på gräset

Den 18-årige mittbacken Leny Yoro värvades för dyra pengar från Lille i somras men skadade sig olyckligt nog på försäsongen. Det har således hållit honom borta hela hösten.

Nu ser fransmannen ut att vara på god väg tillbaka. Yoro har återvänt till träningsplanen men kör endast individuellt i dagsläget.

Comebacken, eller debuten snarare, lär dröja till åtminstone november månad.

Fem punkter från supportermöte

Representanter från klubb och supporterled har i oktober träffats för att diskutera viktiga frågor som rör relationen mellan klubb och supportrar inom Manchester United. Det handlar om saker som rör både lokala och globala angelägenheter.

På mötet deltog bland annat Uniteds VD, Omar Berrada.

Fem punkter diskuterades på det senaste mötet.

  • Old Traffords regeneration
  • Alternativa sätt att lösa biljetter till europeiska bortamatcher.
  • Lokaltrafiken efter hemmamatcher.
  • Ett nytt designerat omrÃ¥de där spelare frÃ¥n damlaget kan möta supportrar i samband med match, exempelvis för att signera tröjor.
  • International Suite pÃ¥ Old Trafford, där supportrar kan träffas efter match.

Mer information finns på Uniteds hemsida.

Tennisspelaren Diego Forlán

Diego Forlán representerade Manchester United mellan 2002-2004 men satte aldrig något riktigt stort avtryck. Många har nog emellertid en bra bild av honom och därför uppmärksammar vi vad den idag 45-årige uruguayanen sysslar med idag.

Forlán har nämligen ägnat sig åt tennis efter att fotbollskarriären avslutades, ett intresse han haft sedan barndomen.

I november kommer Forlán nämligen göra professionell debut i Uruguay Open. 

Vi håller tummarna för den gamle Unitedforwarden!

Res med oss till Manchester!