Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Trovärdiga uppgifter
Leny Yoro och Rasmus Höjlund skadade

Natten till idag kom det trovärdiga uppgifter om att både Rasmus Höjlund och Leny Yoros skador mot Arsenal är av det allvarligare slaget. Särskilt Yoro, som enligt rapporterna kommer vara borta i tre månader.

Inget är bekräftat av klubben än, men uppgifterna om skadeläget kommer “bekräftade frÃ¥n klubben”, sÃ¥ förmodligen kommer uppgifterna frÃ¥n klubbens pressavdelning.

Både Yoro och Höjlund fick kliva av mot Arsenal med skadekänningar. Höjlund bara några minuter efter att ha spräckt nollan. Höjlunds skada ska vara baksida lår, och enligt Laurie Whitwell är prognosen att Höjlund blir borta i sex veckor. Det kan innebära upp till fem ligamatcher som Höjlund missar om prognosen håller i sig.

Värre är det för Leny Yoro. Det ska handla om en skada på mellanfotsbenet. Den som minns vet att det är samma skada som Lisandro Martinez erfor, som krävde kirurgiskt ingrepp. Prognosen på Yoro är tre månader. Yoro kommer att stanna med laget under resten av turnén i USA, och kommer sedan genomgå vidare undersökning hemma i Storbritannien.

Res med oss till Manchester!