Dagen efter: Crystal Palace - Manchester United 0-0
Målkalaset är över för denna gång

Manchester United lyckades inte få hål på Crystal Palace igår vilket innebär att målkalaset 10-0 på två matcher är över för denna gång. Vi tar ändå med oss en del positiv fotboll och nog borde målen komma om spelet stämmer. Erik ten Hag var nöjd med spelet i första halvlek men menade att laget måste vara mer bestämda framför mål.

Crystal Palace borta är i regel tuffa matcher för samtliga lag i Premier Leauge. Nu har londonlaget dock börjat ligan ganska dåligt och nog hade United behövt vinna matchen på Selhurst Park igår. Nya tag väntar mot Twente i Europa Leauge på onsdag och sedan väntar en tuff och viktig kamp mot Tottenham på Old Trafford nästa helg. Då behöver vi få se ett par mål framåt.

Höjdpunkter från matchen

Höjdpunkterna från matchen kan ses här.

Ten Hags presskonferens

Erik ten Hag var som sagt nöjd med spelet i första halvlek, som han åtminstone kallade “decent”, men menade att laget måste vara mer kliniska framför mål. “Vi lät Crystal Palace leva i första halvlek, i andra var det mer jämt med chanser för båda lagen”, sa Ten Hag.

Han hyllade Onanas räddningar på slutet. Ten Hag betonade att målen och poängen kommer att komma om laget kan upprätthålla spelet på liknande sätt som i första halvlek. Att spelare är friska hjälper också, sa han. Han erkände att det blev svårt i slutet av matchen när Palace ändrade taktik och stängde ned United på ett mer effektiv sätt.

Han fick vidare försvara att Rashford inte spelade från start och viftade bort spekulationer om “bänkning” och någon form av schism mellan honom och Rashford som galna spekulationer. “Jag är nöjd med Marcus, vi har många matcher och det handlar om rotation”.