Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ten Hag får backning / Match flyttas / Ingen fara med Mount

Veckans första Unitedsvep kommer med nyheten att klubbens ledning kommer att ge Erik ten Hag ytterligare tid att vända på resultaten innan nästa landslagsuppehåll. Vi kan även rapportera att damernas match mot Chelsea i helgen har flyttats. Vi kommer även med den glada nyheten att Mason Mount är OK efter en läskig skadesituation under Tottenham matchen igår.

Nytt på Muss.se: Ni hittar spelarbetyg samt dagen efter tankar kring gårdagens förlust mot Spurs på sidan, situationen i klubben diskuteras även i Muss-bloggen. Ni hittar även tankar kring damernas vinst igår mot Everton. En sammanfattning av den gångna veckan samt framblick till de kommande sju dagarna hittar ni i Muss Weekly.

Ten Hag får backning

Erik ten Hag kommer att förbli huvudtränare i Manchester United under veckans viktiga matcher mot FC Porto och Aston Villa, trots den stadigt växande pressen på holländaren efter en dålig start på den nya säsongen.

Inledningen på säsongen har orsakat störningar inom klubben men det finns tydligen inga planer på ett omedelbart byte av huvudtränare efter att Erik ten Hag gavs förtroende i sommar. Den nya sportsliga ledningen fokuserar istället på att stötta Ten Hag, personal och spelare under denna svåra period.

Match flyttas

Helgens bortamatch mot Chelsea för damerna som skulle ta plats på söndag den 6:e oktober har flyttats till ett senare datum på grund av schemaläggningen av Chelseas första gruppspelsmatch i UWCL.

Det nya matchdatumet har ännu inte bekräftats.

Ingen fara med Mount

Mason Mount åkte på vad som såg ut att vara en läskig huvudskada mot slutet av gårdagens match mot Tottenham. Mount fick bryta matchen på grund av skadan och byttes ut i den 85:e minuten.

Mount har nu skrivit på sociala medier att han mår bra och att det bara var en skråma. Skönt att höra!

Tottenhams uttalande efter olämpliga sånger

Tottenham Hotspur har släppt ett uttalande angående de homofobiska sångerna som hördes från delar av londonlagets bortasektion igår.

Detta är helt enkelt oacceptabelt, enormt kränkande och inget sätt att visa stöd för laget.

Klubben skriver även att de kommer att jobba med polisen för att identifiera de som deltog i sångerna

Res med oss till Manchester!