Curzon Ashton – United Reserves 0-4

Uniteds reserver inledde idag säsongen med att träningsspela borta mot Curzon Ashton. Matchen var en enkelriktad historia där United var ett par klasser bättre och Uniteds 4-0-seger kunde ha blivit flera mål större.

Norrmannen Magnus Eikrem gav United ledningen efter sju minuter, assisterad sin landsman Joshua King. King låg också bakom Uniteds andra mål då han spelade fram Ravel Morrison som gjorde 2-0 med en fin lobb. Nicky Ajose utökade Uniteds ledning från nära håll innan pausvilan.

I andra halvlek träffade United trävirket tvÃ¥ gÃ¥nger och missade ocksÃ¥ flera bra chanser. Man skulle dock bara göra ett mÃ¥l – dÃ¥ inhopparen Robbie Brady stänkte in 4-0 med ett praktfullt skott.

United vann därmed Jack Crompton Trophy, döpt efter Curzons president som var målvakt i United åren efter andra världskriget.

United: Devlin (Johnstone 46) – Wootton, Chester, Gill, Dudgeon (Fryers 46) – Stewart, Possebon (Norwood 46), Morrison (Tunnicliffe 46) – Eikrem (Lingard, 46), King (W Keane 46), Ajose (Brady 46).