Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Stryk i morgon

Chelsea är favorit hos spelbolagen i morgon. Det ska dom vara med tanke på att United tappat världens bäste spelare och ersatt honom med en oprövad lirare från Wigan.
Samtidigt har Chelski fått in Fergusons nemesis på bänken (Ancelotti erkänner att 3-0 på San Siro var toppen under hans tid som Milan-tränare).
Jag tror på stryk i morgon, men först efter straffar. CS-matcher har en förmåga att avgöras på det sättet och det är mycket som talar för att det blir så i morgon. Här är några anledningar:

  • Sista matchen inför ligastarten, ingen vill göra illa sig.
  • Båda lagen har en ramstark defensiv.
  • Ancelotti är italienare.
  • Owen är målsumpare.
  • Ingen bryr sig egentligen om vem som vinner förrän i en straffläggning.

Jag hoppas, och tror, på Kusczcak i morgon eftersom det innebär att Foster får stå i premiären om han inte skämmer ut sig på träningarna nästa vecka. Dessutom hoppas jag få se De Laet (skrevs han namn ihop på tröjan?) mot bästa tänkbara motstånd. Han påminner om en ung Gary Neville och det är inte många som gör.
* Surfade in på physioroom.com och kollade vilka som leder skadeligan. Det gör Birmingham på nio skador. United är hedersam tvåa med sju knockade grabbar. Det är i de här lägena man saknar Newcastle.