Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tevez först i kön

Fick nya numret av Red Issue i brevlådan och hittade tyvärr inget Word on the street som är min favvosektion. Däremot lyckades de, som så ofta, med sin svarta humor.
Som en liten brasklapp om Tevez.
”Meanwhile Mark Hughes is still planning on bringing in more new faces. Carlos Tevez is believed to be first in the queue for one of them”.
Me like!
*  Burnley borta i morgon och det lutar väl lika mycket åt 1-0 eller 2-1 som mot Birmingham. Vi är och har ofta varit sega i starten vilket sannerligen inte har varit någon tung ryggsäck genom åren. Att Burnley åker ur PL är lika självklart som att Owen Hargreaves är idrottsinvalid och då är det onödigt att tappa poäng där. Det ska inte spela någon roll ens om Craig Cathcart och Jompa O’Shea tvingas spela innermitt istället för innerback.