Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad är det här för något?

Han sätter ribban med en klassisk ledande fråga och sen fortsätter det:
”You’re players never gave up, did they?”
”Obviously you need to sign players …”
Sky Sports intervju med Pompeys tränare Paul Hart är en av de mer egendomliga jag sett på sistone. Dels för att reportern är så fruktansvärd och dels för att Paul Hart ser ut som dels Pingvinen i Batman och dels som en skyltdocka under hela intervjun.
Samtidigt är det ett tecken i tiden. Som tv-presentatör (inte journalist, observera skillnaden) balanserar man på en knivsegg. Man får inte ställa för kritiska frågor men får samtidigt inte var för mjäkig som i det här fallet.
Och vem är den skarpaste kniven i lådan egentligen?
Reportern eller Paul Hart?
Man ser ju aldrig reporterns ansikte, då kanske man skulle kunna avgöra.
Se eländet här.
* Wayne Rooney får också smaka på Sky Sports utsändas vänskapsslev. Uteslutande ledande frågor. Räcker det inte att dom har MUTV med sina ”visst kändes det här bra”-undringar?
* Justja, killen i nummer 7 gjorde mål för Manchester United i dag. Och förvandlades från Steven Seag… Michael Owen till en glädjespridare som fick farbror Mats att le i soffan också. En ypperlig avslutning. Men han blir aldrig en hjälte för mig oavsett hur många mål han gör. Sån är jag och sån är han.
* Tillåt mig att ventilera min avsky för Sam Allardyce lite kort också. Det är en pajas av stora mått som ALLTID skyller på domarna. Oavsett om det är en av hans spelare som blir skadad, ett mål som blir bortdömt eller om Blackburn ligger för långt efter i tabellen. Det är alltid domarens fel. I dag var det Alan Wileys fel att Blackburn förlorade i Sunderland.
Idiot.
Kolla bara.