Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hughes bättre än Alex? Hoho

Enligt Carlos Tevez (spelade i United i två säsonger och hamnade sedan i en psykos) är Mark Hughes en bättre manager än Alex Ferguson.
Det säger Tevez i alla fall enligt Sunday People.
”Ferguson is history in my career. Mark Hughes just concentrates on working and training, not getting involved in the business of other clubs.”
”Hughes is closer to the players than Ferguson and he talks some Spanish, which is good for me.”
Hur ovärdig kan man bli?
Men psykosen är förstås en vettig förklaring.
* I dag har jag sett i tur och ordning holländsk, engelsk, svensk och spansk fotboll. Jag kan lätt säga att den holländska (Heerenveen-Alkmaar) inte var ett dugg bättre än den svenska (Elfsborg-Örebro). Hade det lite på känn men blev överraskad över att det var så illa med holländarna.
* Att man aldrig lär sig. Varje säsong är det en av nykomlingarna som överraskar. Det kan vara Ipswich, Reading, Hull … det slår aldrig fel. Den här gången trodde jag att det skulle bli Birmingham. Det blev Burnley. Sex poäng mot United och Everton är inte att förakta även om det var tur mot United och Everton är ett lag i spillror efter Lescott-tjafset.
* Barca med Zlatan kan nog bli lika bra som Barca med Eto’o. Tacka fan för det, tänker fansen och sponsorerna som pungat ut med en miljard för grabben.