Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bolton borde skämmas

Jag är fortfarande helt inne på att vi vinner lätt mot Arsenal i kväll. Känslan vägrar ge sig trots att jag försöker övertyga mig om att Arshavin och van Persie kan vara hur bra som helst. Alla förutsättningar talar för United och det är som vanligt oroväckande som tusan.
* Sitter och kollar Bolton-Liverpool och ser Liverpool ställa upp med ett mittfält bestående av Riera-Lucas-Mascherano-Kuyt. Ett mittfält med den kvartetten kan inte vinna Premier League. Bolton bör för övrigt skämmas för att man ställer upp så defensivt mot ett sånt mittfält. Hoppas innerligt att dom åker ur (inte bara för att jag satt en hundring på det).
* Ipswich ligger under mot Preston och knivarna ligger nog färdigslipade i Keanes rock. En avhyvling i paus och sen avgår han efter matchen. Kan inte tänka mig annat. Annars måste han få sparken om nu någon styrelsemedlem vågar säga det face-to-face. Dom kanske avskedar honom via Facebook.
* I kväll blir det fullt upp framför tv:n. Först United-Arse, sen en halvlek Ronaldo-Teneriffa och avslutningsvis ett Milanoderby där Ronaldinho plötsligt blivit en av stjärnorna igen. Hade Beckham varit kvar hade han varit den största – säger lite om Serie A av i dag.
* Evra är en av få Unitedspelare som säger vad han tycker (finns det någon annan?) och som är intressant att lyssna på. I dag kastar han sin slev mot Arsenalspelarnas uppträdande förra säsongen – med all rätt. Han hade rykte om sig att vara rätt stöddig i Monaco, men jag tycker han verkar charmig. Motståndarna blir provocerade och så är han världens bäste vänsterback och spelar i Manchester United. Det kan inte bli charmigare.
Dubbeln för Dagen: United-Arsenal 1 (2,15) och Milan-Inter 2 (2,60) = 6,50.
* Rakt i fejset på mig och Liverpool stötte Kevin Davies precis in 1-0 till Bolton. Benitez lag är en skugga av fjolårsässongen – kan han få gå om dom torskar? Sannolikt inte eftersom det är Burnley hemma efter landslagsuppehållet.