Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Imponerande, trots allt

City vinner och vinner och håller nollan hela tiden.
Adebayor gör mål hela tiden och Mark Hughes sitter säkrare än ett bogvisir på dagens Östersjökryssare.
Det är imponerande, trots allt. För jag har sett City spela i sammanlagt två matcher den här säsongen och under de sammanlagt två matcherna har City varit riktigt bra i … tio minuter.Då är det väldigt starkt att dels hålla nollan och dels se till att vinna.
* Det är tragiskt att en 29-årig fullt frisk och fulltränad Michael Owen är så pass dålig att han inte platsar i en engelsk forwardsbesättning. Självklart är Rooney förstavalet men bakom honom är inte konkurrensen mördande: Owen räknas som sämre än Defoe (kan jag köpa fyra dagar i veckan), Emile Heskey (aldrig i livet), Carlton Cole (haha) och Peter Crouch (joråsåatt). Jag kan även köpa att Capello inte ser Owen som sin spelartyp och att Defoe är den ende speedige straffområdesspelaren talar väl för det. Men vore jag Owen skulle jag tacka nej om Capello ringer och be honom ringa typ Franny Jeffers i stället.
* Wigan vann premiären och hyllades av en stor samling experter. Wigan har sedan dess förlorat fyra matcher i rad och släppt in tolv mål. Joråsåatt.
* För om det stämmer att Owen fortfarande är i stjärnorna och inte fattar att han får härja på Old Trafford så behöver han knappast England. Enligt rapporterna är han precis så trevlig (tråkig) och artig (ännu tråkigare) som han ser ut: ”Michael Owen is loving life at Manchester United and is ever so polite to all the staff – the admin ladies, the people who work at the canteen and those at the MU Foundation. He is friendly and professional with all those he comes in to contact with and still can’t quite believe we snapped him up.”