Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fullt upp – trots uppehåll

Det har hänt en hel del sett med Unitedögon under veckoslutet – trots det meningslösa uppehållet.
Det här är vad jag läst ikapp sedan hemkomsten från östra Berlin:
*Ronaldo har fått en poster i fullformat att sätta upp i sitt hem i Madrid.
* Rooney filmade till sig en straff mot Slovenien och försäkrade att han inte filmade till sig en straff. Efter att ha sett situationen förstår jag båda sidor. Det var definitivt ingen straff, men samtidigt är det i så fall knappast en filmning. Det är mer ett uppgivet ”jag-kommer-inte-fram-till-bollen-eftersom-det-är-någon-i-vägen”-fall. Carrick fick för övrigt samma betyg som Rooney i matchen. Bådar gott.

* Le Havre försöker få United straffat på samma sätt som Chelsea (jag kan sätta en bra slant på att det beslutet inte kommer att stå fast) och har rapporterat Uniteds värvningspampar till Fifa. Anledningen är tydligen att Pogbas föräldrar fått pengar och ett hus. Vad det nu ska vara för fel i det. Är inte grabben myndig kan väl föräldrarna anses som ansvariga för stålarna? Och ett hus? Herregud, var ska dom annars bo? På gatorna?
* Jag noterar även att Dimitar Berbagod haft en uppvisning av guds nåde i helgen. Kolla klippet och undra ikapp med mig varför Roland Andersson är där (0.43 in) och inte i Budapest. 1+3 i en VM-kvalmatch kommer till exempel Zlatan aldrig att komma upp i mot bättre motstånd än Malta.

* Dwight Yorke har lagt skorna på hyllan. Dwight var en enastående bra anfallare och det var lite småsorgligt att se honom hanka sig fram som defensiv mittfältare i Sunderland de senaste åren. En av våra bästa anfallare de senaste tio åren. Tyvärr var han väl lite för glad även bredvid planen, han borde ha hållit i två-tre ytterligare år på CL-nivå annars. Vi får inte glömma att Dwightan har barn med allas vår Jordan.

* Ole Gunnar såg Anderson göra mål för reservlaget häromdagen och konstaterade efteråt att: He is going to be a big player for Manchester United.
Dåså. Säger Ole det så blir jag lugn. Nu förväntar jag mig en dominant Ando resten av säsongen. Börja på lördag tack.