Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Åh nej! Jompa skadad!

Mannen som aldrig får bli skadad är det!
Jompa O’Shea missar Irlands match i morgon, har skickats tillbaka till Carrington och där ska doktor Steve McNally – antar jag – kolla in Jompas tillstånd. Enligt Trapattoni har han en blödning i benet (lårkaka?) och kunde inte springa häromdagen. Ajajaj. Han kan ju bara inte gå sönder. Vi är tio procent in i säsongen och har redan haft skador på Rio d.ä, Vidic, Neville, Evans, Rafael och Wes Brown av backarna. Och så nu Jompa. Det är inte utan att man undrar om vi är på väg att bli det nya Newcastle.
Sen gör det ju ont eftersom O’Shea är med i mitt Fantasy-lag också.
* Spurs saknar Modric på lördag men har köpt in Kranjcar. En försvagning på kanske 30 procent som gör att vi inte bör vara nöjda med kryss.