Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Missar 16-matcherna

Jobb i vägen (Guif genrepar inför elitseriehandbollen) vilket gör att jag missar 16-matcherna i dag. Alltid lika tråkigt, men Plikten framför allt för sjutton är mitt motto.
Däremot är jag givetvis hemma till dagens stora höjdpunkt, den knappa vinsten på WHL.
Hur ska vi då fixa tre poäng där? Har vi förlorat borta mot Spurs sedan Sol Campbells dagar? *letar på nätet* … ja, det har vi tydligen. Säsongen efter att Sulzeer fick för sig att flytta på fri transfer till Arsenal sänkte Willem Korsten (!) United med två mål. Det är åtta år sedan. Då spelade Bojan Djordjic en kvart för United medan Andy Goram Andy Goram satt på bänken.
Nu saknar Spurs Modric och jag har en känsla av att han nästan är lika betydelsefull för Tottenham som för Kroatien. Kranjcar är inte alls i samma klass – än. Vidic och Brown lär dock få inrikta sig på att dels hänga med i Defoes djupledslöpningar och dels hålla koll på var Robbie Keane befinner sig. Får dom igång rörelserna släpper vi garanterat in mål. Spurs lider nog mer av att Palacios har jetlag än vad United bryr sig om att Valencia också kan ha det. Varför vi inte köpte Palacios är en gåta. Å andra sidan köpte vi inte Zokora heller när han var som bäst av anledningar bara Ferguson har i skallen.
Men matchavgörande blir förstås duellen Lennon vs Evra. Vinner vi den vinner vi matchen.
* Dubbeln för Dagen: Sunderland-Hull 1, Man City-Arsenal 1 = 4,90.
* Arshavin borta i två veckor. Då får jag sätta in Steve Finnan i mitt Fantasy-lag. Ibland är det en grym värld.