Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fortfarande i chock – Giggs!

Svårt att återhämta sig efter gårdagens urladdning, men nu är det bara att ladda inför Wolves på onsdag.
Då spelar garanterat inte Ryan Giggs.
Det är den störste fotbollsspelare som burit Manchester Uniteds tröja – inget snack om saken. Tänk att ha spelat så länge, varit så bra så länge och fortsätter att (ibland) vara helt himmelsk på en fotbollsplan. I går var han ibland frustrerande med sitt sätt att slå bort passningar, men när han drog sig utåt på kanten där hans spel sitter så djupt rotat – då var han magi. Han är den fulländade vänsteryttern.
Och så har han fått spela innermittfältare de senaste åren utan att protestera. Han har inte varit lika mycket Welsh Wizard centralt, men han har haft en nästan osannolik förmåga att anpassa sitt spel efter positionen. Det han tappat i fart har han ersatt i tanken. Passningen till Owens 4-3 var Carrick när han är som bäst (vilket var nån gång 2008).
Tre assist i sitt 30:e raka Manchesterderby. Hyfsat.
Heja.
* Precis som jag skrev i går så räknar ex-domare Gallagher till fem och en halv minut extra.