Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Foster fortsätter – Fergie har väl inget val

Ferguson bekräftar i dag att Ben Foster är nummer ett och säger mellan raderna i samma andetag att Tomasz Kuszczak aldrig blir förstekeeper i United. Kuszczak är inte bättre och då väljer SAF hellre en britt, så enkelt är det.
Edwin är borta minst tre veckor till så nu gäller det att utverka damage control. Eller så skärper sig Foster nu när han faktiskt fått en längre period av förtroende. Som målvakt tar det längre tid att komma in i ett lag, men får han tre veckor till på sig kan han aldrig skylla på att han inte fick chansen.
Owen Hargreaves kan vara tillbaka i den röda tröjan i oktober.
Herregud. Det är ju knappt man tror det. Grabben sparkar ju inte ens på en boll än.
Tidigast december säger jag. Och oddsen på att han går sönder igen: Spelet stängt.