Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det blir ett slags eldprov

Det är egentligen egendomligt att man 2009 ska behöva oroa sig för en bortamatch på Britannia Stadium. Förra året dröjde det länge innan Tevez sänkte dom. I dag lär det knappast bli utklassning heller. Stoke har en spelidé som funkar fantastiskt bra på hemmaplan och när spelarna vet om det spelar det ingen roll om det är Hull eller United som kommer på besök.
Men vi ska självklart vinna. En hel elva vilad sedan i söndags ska inte kunna tappa poäng mot Stoke. Blir spännande att se om han ändrar någonting i ett vinnande lag. Det är faktiskt läge att köra exakt samma elva som mot Shitty.
Det var bara Ferdinand och Foster som svek ordentligt i derbyt och Foster har redan fått uttalat förtroende. Ferdinand är ju numera en halv Ferdinand sedan han började gå sönder och intressera sig mer för aktiviteter utanför planen, men samtidigt är han fortfarande Englands mest talangfulla mittback.
Ändå: Det blir ett eldprov mot inkastarna i eftermiddag.
* Dubbeln för Dagen: Spurs-Burnley 1 (handikapp -1,0, odds 1,90) och Blackburn-Villa 2 (2,55) = 4,84.
* Vilken avsparkstid förresten! Det är knappt man tror det!