Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fletcher har en poäng – som måste bevisas

Darren Fletcher säger att United ”befriats” sedan Ronaldo sålts.
Han har definitivt en poäng i det, självklart är det inte lika självklart längre att Snorungen ska ha bollen och vara fokus i attackspelet. Det är på ett sätt en situation som påminner mycket om när Ruud van Nistelrooy (som jag saknar varje säsong) lämnade. För mycket handlade om att Ruud skulle ha bollen i alla lägen i straffområdet och till slut kunde inte spelet utvecklas.
Samtidigt krävs det mycket av spelarna när en superduperstjärna sticker, det är en del att bevisa för dem som blir kvar.. Ruud ersatte vi till slut på andra sätt och det känns som vi har en början till en ny era. Samtidigt är det förstås ett svaghetstecken att vi kan vara i topp i PL trots att vi inte har några yttrar som varit i toppform (bortsett från Giggs insatser när han skuttat ut på sin vänsterposition). Ingen av Park, Nani eller Valencia har direkt exploderat än så länge.
Lyckas någon av dem hitta en lång formtopp blir vi ännu mer svårslagna.
Huga.