Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fredagsmix

* Torres gör en Tevez och säger att han aldrig skulle gå till United. Han säger ingenting om Everton, dock.
* Kevin Keegan roffade åt sig 30 miljoner från Newcastle och avslöjade att Dennis Wise tyckte att han skulle köpa en spelare ”för att vara schysst mot två agenter”. Hur mycket sånt som pågår i fotbollsvärldseliten skulle vara intressant att se. Resonemanget kring köpet av Dong till United till exempel och hur mycket plus klubben gick på affären.
* Carrick: ”Just because you sit out one or two games doesn’t mean he’s fallen out with you – it’s just a case of looking at the long haul and making sure everyone is fresh throughout the season. You can get a little bit frustrated but you trust the manager. Of course I want to play every game but it’s a long season and you have got to be patient.” Svagt att inte erkänna att han varit bedrövlig utan få det till att Ferguson vill rotera och ”vila” honom.
* Frazier Campbell siktar på skräll på OT i morgon. Och sannolikheten att han har någonting med det att göra: Mellan 3 och 4 procent. Jag kan bara minnas en förlust mot Sunderland: I Ligacupen på Kevin Phillips tid.
* Berbatov säger själv att han misslyckades i sin debutsäsong och att han är en statistiknörd. Okej att han anser att han floppade, men att han lusläser statistik?!? Herregud, här går man och tror att karl’n är en gudabenådad bohem som sitter hemma och läser Sartre och sippar sherry på kvällarna och så visar det sig att han hellre läser ProZone om hur många meter han sprungit i matcherna.
* Känns som att värvningen av Tosic också kan ha varit en gentjänst till någon. Oklart vem. Kanske Ljajic som krävde det för att en dag komma själv.