Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Som ett e-mail i inkorgen …

… kom FA:s besked ”We are reviewing the comments in their full context” apropå Fergusons diss av Alan Wileys kondition. Det här ska bli spännande att följa. Är det verkligen ett påhopp att säga att Wiley hade svårt att hänga med i tempot?
Big Sam kan dom stänga av tio-tolv matcher for all I care. Han är bara galen. Peter Walton missade givetvis en given straff men David Dunn skulle inte ens ha varit på planen efter sin mangling av Mannone som inte ens gav gult kort.
* Foster kom inte med i Englands kvaltrupp och det sägs att han har en ”chest injury”. Var kom den ifrån?
* Yorkie gör som en del andra har gjort genom tiderna och publicerar utdrag ur sin nya bok i den välbetalande News of the World. Här är gårdagens artikel. Det är svårt att tänka sig Wayne Rooney i stället för Yorke på bilderna. Varför vet jag inte riktigt. Känns som att Yorke levde det ljuva livet på ett annat sätt. Här är förresten ”The Pleasure Machine” som Dwight hade en ”spectacular night” med. Jag kan inte heller se John O’Shea i den här rollen som flickjagande playboy.
Men vad vet jag?
* Gabby säger sig själv dessutom ha haft mysigt med en annan gammal Unitedlirare: Eric Cantona. Det för mig inpå helgens häftigaste upptäckt. Jag läser Cantonabiografin ”Rebel who would be king” av frans-engelsmannen Philippe Auclair. Där avslöjas att Canto hade planscher på fotbollsspelare på väggen i pojkrummet. Däribland ”Sveriges Garrincha” Roger Magnusson! Hur coolt är inte det?