Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ojoj, det här kan bli roligt

En av de mer intressanta nyhetsartiklar jag läst på ett tag hittar jag här.
Där hittar jag två roliga nyheter:

  1. ”The Premier League held a board meeting on Thursday, which United Chief Executive David Gill attended, where it was agreed that a rule would be established to make it mandatory for all managers to speak to the BBC.”
  2. ”Once the referee brings proceedings to a close, television rights holders will be permitted access to the pitch and allowed to interview members of the winning team. It is an innovative move that will provide a greater depth of media coverage to broadcasters.”

Ojoj, det kan bli intressant att se dels om nu Alex väljer att prata med BBC och dels vem som kanalen skickar fram till honom. Det kan bli intressant, intressant, intressant att se Wayne Rooney bli intervjuad direkt på planen med adrenalinet pumpande i ådrorna i skallen. Speciellt om det blivit oavgjort och han tycker att han blivit bortdömd.
Jag gillar det här. Fotbollen och Premier League behöver ta nästa steg. Kanske dom snor Fyrans idé med intervjuer i direkt anslutning till mål?