Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Good news and bad news

Dagens roliga nyheter:
Nemanja är tillbaka mot Everton.
Dagens tråkiga nyheter:
Alex säger att Rio d.ä är tillbaka om några veckor. Jag tror vad jag vill om det och litar mer på rapporterna att han är borta till efter nyår. Det lutar åt ”two weeks”-Neville-snack. Tyvärr är ju hans ersättare Jonny Evans ofta skadad vilket kanske ger läge att ge sig ut efter en mittback av rang till klubben. Brown och Jompa håller inte måttet, tyvärr. Frågan är vem som ska in. Kjaer? Sakho?
Jompa ser ut att missa matchen mot Everton.
Dagens undringar:
Var Nani så bra som det påstås i VM-kvalet?
Är Hargreaves redo att spela om två-tre veckor?
Spelar Aquilani från start i morgon?
Becks har aldrig varit särskilt smart, men frågan är om inte hans IQ är nere på badboll istället för golden balls när han får för sig att gå ut och försvara Henry. ”I honestly didn’t think Thierry meant it”. Blivit knäpp, Becks? ”
Vilka håller vi på i den tidiga matchen i morgon?