Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Defoe

Jermaine Defoes fem mål ska inte underskattas – om någon nu tänkt göra det. Nu är det bara han, Andrew (som han töntigt nog vill kallas nuförtiden) Cole och Alan Shearer som gjort det i Premier Leagues historia.
Och United har fortfarande segerrekordet, 9-0 mot Ipswich, i PL.
Viktigt.
* Lika viktigt som att Bolton förlorade. Visserligen mot ett annat dynggäng, Blackburn, men jag ser hellre att Bolton ryker. Gary Megson tränar ett lag i Premier League!? Folk kommer inte att tro sina ögon när dom läser historieböckerna om 20-30 år.
* En sån här dag går för övrigt mina sympatier till den sköne Erik Edman. Kolla höjdpunkterna på Spurs-Wigan och räkna hur många mål som tillkom efter räder på Edmans kant. Kan det vara en vänsterbacks sämsta insats i Premier Leagues historia?