Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic vill stanna

Medierna i England fortsätter att hetsa Nemanja om hans framtid. Tydligen ska hans fru vantrivas i Manchester (herregud, begär skilsmässa direkt om det stämmer!) och Vida får minst en gång i månaden betona hur bra han trivs i staden och i United.
Men hur hetsiga och falska medierna än kan vara brukar det oftast finnas åtminstone ett uns sanning i mycket av det som skrivs. Inte allt – absolut inte allt, det är bara att läsa den fantastiska Rio d.ä-till-Barcelona?-tramsartikeln – men en del.
Vidic har inte sett lika fokuserad ut, det får jag medge, men jag har en känsla av att det är en man som står vid sitt ord. Säger han att han vill vara kvar så vill han. Hur det är med frugan får bli en annan artikel. Varför är det ingen som ringer upp henne? Serbiska tidningar måste väl kunna jaga?