Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

West Ham it is

Känns som ett potentiellt bananskal även om Carlton Cole saknas. West Ham släpper ju defintivt in mål – minst två – i morgon, men grejen är att dom är kapabla att göra minst två också.
Ingen Rio d.ä, Evans eller Jompa i morgon heller. Förhoppningsvis håller sig Vidic och Brown hela så att det blir kontinuitet i backlinjen. Gary Gnellville lär knappast spela eftersom han inte gjort annat senaste veckorna. Rafael litar vi på där.
På mittfältet kan nog Carrick få Fletcher bredvid sig med Giggs och Valencia på kanterna. Giggsy har ju spelat winger mer än på flera år den här säsongen. Framåt hoppas jag på Rooney och Berba men det kan bli Rooney och Owen. Ferguson har ju klart och tydligt visat att Berba inte är ett av de första namnen på hans tavla.
* Minns inte när Mick Phelan senast tog en presskonferens av Alex. Har det hänt tidigare? Har det kommit någon förklaring? Är Alex sur för att det inte blev någon deal med Ljajic?