Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det finns bara inte

Wesley tuffade av planen innan matchen var slut.
Därmed avslutade United matchen med en backlinje från höger: Fletcher – Carrick – Evra – Giggs. Det, mina vänner, kommer aldrig att hända igen.
ÅTTA backar saknades i det läget: Jompa, Rio d.ä, Fabio, Rafael, Evans, Vidic, Brown och Gary. Vi avslutade matchen med en back. Trots ledning 4-0. Unikt.
Bäst i dag:

  • Giggs andra halvlek. Än en gång verkar det som att han väntar på att matchen ska öppna upp sig innan han sätter igång och vara den Ryan han är. Nämligen Sir Ryan.
  • Valencias fart och målskytte. Måste vara apjobbigt att spela emot en sån lirare som har den snabbheten och envisheten. Nu har han växt in i laget och skaffat sig ett enormt självförtroende också.
  • Andra halvlek överlag. Vilken klasskillnad det var!
  • Ny nolla för Kuszczak som drog till med en tjusig tv-räddning för att få lite uppmärksamhet. Foster fattar ingenting.

Sämst i dag:

  • Skadorna, så klart. Och att spela Neville för fjärde gången i rad var, i backspegeln, inte särskilt smart. Å andra sidan var valmöjligheterna begränsade. Hade varit bra att ha Cathcart i det här läget. Ändå svagt av Ferguson att inte räkna med sju skadade backar samtidigt.
  • Kuszczaks sparkande. Varför måste han vara lika usel som Isaksson med fötterna?
  • West Ham. Det mesta av min oro försvann – vår svagare backlinje till trots – när jag studerade startelvan. Det är inte många klasspelare där. Ingen faktiskt.

* Dubbeln för Dagen satt som ett smäck trots att Pompey försökte sabba genom att missa en straff.
* Bra gjort av Liverpool att greja en pinne på Ewood Park, det behövdes i kampen om en Uefacupplats. Störtskönt av Benitez att köra Aquilani på bänken en hel match igen. Han verkar vara en riktig stämningshöjare, den gamle Romaliraren. Kan han redan så bra engelska att han bara åker med för att hålla killarna på bänken vid gott mod?
* Apropå målvakter så ser England sämre ut än på länge. James och Kirkland är skadade, Foster är tredjegubbe, Green har inte varit riktigt bra på länge. Vem ska in? Joe Hart?
* Det som blir överlägset mest upphetsande på tisdag runt 20-tiden är att se vilken backlinje Ferguson skickar ut mot Wolfsburg.
* Bolton stryk igen! Underbart! Nu håller vi på Chelsea också. Eller kryss förstås. Varför är det norsk kommentator? Skavlan-febern in på Canal + också kanske.