Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nöjd med kryss

Med den backlinjen är jag helt och hållet tillfreds med en poäng på Craven Cottage. Anderson ytter igen? Vi förlorar 20-30 procent i slagstyrka med Fletcher till höger i backlinjen i stället för på innermitt.
Owen före Berbatov säger en del om Berbas status i laget – ingenting om att Fergie anpassar anfallare efter motstånd.
* Ljuv musik för öronen är att Carragher lovar att fortsätta:  ”I’d like to do what Giggs has done. Alex Ferguson is very clever in deciding when he plays. I could do that role one day,” Carragher said in The Sun.
I’d like to think I’d be capable of playing 25-30 games for Liverpool a season at the age of 34 or 35.”
Vi är snart halvvägs in i säsongen och Rafa har fixat sju förluster i ligan. Tre vinster på 16 senaste matcherna, typ. Effektivt.