Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad pysslar O’Neill med?

9+12 på 16 matcher. Det låter som hockeysiffror men det är Francesc Fabregas facit i Premier League hösten 2009.
72 matcher = 50 mål. Fernando Torres facit i Premier League.
Det finns ett par hyfsade lirare utanför Carrington. Tro’t om ni vill.
* Aston Villa skämde ut sig igen – inte lika mycket som på Emirates, det ska i alla fall fastslås – och vad Martin O’Neill pysslar med vet jag inte. Hade de använt sina attackerande spelare på ett vettigare sätt hade segern varit i hamn. I stället fick dom Ruud van Nistelrooys värdige arvtagare i PL i fejjan. Kan O’Neill gott ha. Fick han månne hybris när det funkade att spela som ett defensivt bottenlag mot United?
Rätt så skönt då att inte heller Bolton vann och att Megson fortsätter att köra dom i botten. Tyvärr hatar ju fansen honom och då blir det ohållbart för styrelsen att behålla honom. Elmander ser nog gärna att Meggan får foten också.
* Det kan bli så att Ferguson viftar med Ronaldopengarna i januari om inte Edwin återvänder från Holland, vilket det inte direkt lutar åt med tanke på hustruns situation. Eller tror den gamle på PIG & Foster så pass mycket att han inte tar in en ersätter förrän i sommar?