Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Alex en hedersknyffel

Alessandro del Piero skickar en hälsning till Edwin. Det värmer i hjärtat.
“To Edwin, my former Juventus team-mate and great adversary with Ajax and the Netherlands national team,” the Juventus captain Del Piero said on his website.
“And to his wife who is going through a serious situation, I wish I could be close to both of you at this time, and I send my best regards that it will all finish positively in the end.”
Däremot kan man ju undra vad som hindrar del Piero från att åka till Holland om han verkligen vill vara nära.
* Sky Sports skriver att Liverpool är nära att värva Maxi Rodriguez. Låter som en typisk Poolvärvning och det är definitivt inget som gör mig sömnlös (däremot gjorde gårdagens nyårsfirande det). Dom får gärna värva Maxi. En medioker lirare som kan blixtra till. Ungefär som Babel. Och Voronin. Eller kanske inte Voronin.
Men ryktena om van Nistelrooy till Liverpool gillar jag inte. Ruud är 33 och behöver lira för att få åka till VM i sommar, men är han verkligen beredd att offra sin status som Unitedlegend och skriva på för Liverpool? Jag håller Ruud som den bäste målskytt jag sett och att spela mot honom på Old Trafford 20 mars kan jag inte föreställa mig. Det finns en mängd andra klubbar du kan välja. Gör det.