Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sorgligt att det bara blev 0-1

FA-cupen är visserligen bara tredjeprioriterad efter liga och CL men så här får det inte gå till.
Jag förstår ärligt talat inte varför Manchester United kan blanda och ge så ofantligt mycket den här säsongen. Så mycket berg- och dalbana har vi inte farit runt i på många år.
United mötte ett lag som är två divisioner under dem. Och var egentligen aldrig värt segern. Det var sorgligt att behöva uppleva det. Och sorgligt för Leedsspelarna att det bara blev 1-0-seger. Borde ha varit 3-0 i Fergies plommonfärgade fejs.
Okej att vi åker ur, men inte på det här sättet.
Och inte mot Leeds.
Hemma.
Dags för skamvrån igen för majoriteten av lirarna. Där har dom hamnat alltför ofta den här säsongen. Sluta med det.
Dålig 1: Neville – rykten säger att han slutar i sommar. Jag förstår varför.
Dålig 2: Welbeck – för självisk.
Sämst 1: Kuszczak – ingen Unitedkeeper i det långa loppet.
Sämst 2: Brown. Brown är Brown.
Sämst 3: Obertan. Spelar lite som en junior nuförtiden. Kanske blev knäpp av den härliga starten han fick på karriären i Manchester.
Överlägset sämst: Berbatov. Valiumfylld.
Okej 1: Hmm. Anderson i andra halvlek, möjligen.
Okej 2: Rooney, stundtals. Ville i alla fall spöa Leeds. Men hur kan han missa så många lägen? Andy Cole-varning, helt klart.
Det är snart dags för mig att börja revidera mina tankar kring Berba om han fortsätter med de här meningslösa insatserna. Han har ju inte direkt varit matchens lirare när han gjort mål heller.
* Synnerligen ovärdigt med tre 0-1-förluster på Old Trafford: Besiktas, Villa och Leeds. 0-3 i målskillnad ska egentligen vara typ 7-1.
* Capello kan klippa ut situationen när Valencia serverar Owen på silverfat och visa för den engelska pressen när den undrar varför inte Owen kom med i VM-truppen. Med Defoe där hade det smällt till bakom dansken.
* Nu förlorar vi mot ”the noisy neighbour” på onsdag av bara farten. Allt annat vore en överraskning.