Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jompa borta hela våren! Aaargh!

Min frus favoritspelare – allas vår Jompa O’Shea – är borta säsongen ut. Det är ett dråpslag, inte så mycket för att han egentligen är ordinarie utan för att det är omöjligt att hitta en bättre så kallad squad player. Han levererar från målvaktsposition till anfallsspel och som busschaufför.
Han har någon slags blodpropp i benet. Det gillar vi inte. Jompa är mycket sympatisk och förtjänar att sparka boll när han vill.
* Hade på känn att Liverpool skulle vinna i går. Spurs trivs aldrig när folk tror att dom kan vinna mot topp fyra-lagen och Spurs vinner aldrig borta mot topp fyra-lagen (snäll som jag är får Pool fortfarande räknas som det). Av det jag såg så saknades Lennon vansinnigt mycket – mer än Torres och Gerrard i hemmalaget.
* Skrev när van Persie försvann att Arsenal inte skulle ha något att göra med seriesegern. Nu leder dom. Imponerande. Men har man en spelare som Cesc Fabregas i den formen ska man leda serien. Han kan nästan göra som Ronaldo 2007/2008 om han fortsätter så här. 11+11 på 18 matcher är ju nästan omöjligt. Tänk om vi hade en spelare i den formen på innermittfältet.