Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lite värdigare för Ruud

Hamburg – eller West Ham – är trots allt inte Stoke. Men det märks att det är en fantastisk karriär som är på väg att dö ut.
Vem väljer han – Carlton Cole eller Mackan Berg?
Oklart vem jag skulle ha tagit. Skulle nog ha låtit pengarna styra.
* Rio d.ä gör comeback i morgon. Ska bli oerhört intressant att se hur bra han är. Nu har han visserligen varit borta ett bra tag så det är väl inte att vänta att han ska dominera, men snabbheten borde funka bra om ryggen är hel. Jag hoppas verkligen att den håller och att han kan hålla säsongen ut – gärna på samma nivå som för ett par år sedan då han rättmätigt rankades som en av världens bästa backar (säkert bakom Terry i alla Uefaomröstningar, men ändå).
Och Hargreaves ska vara med i CL-truppen. Det gick ju bra i höstas. Vad jag minns dominerade han framförallt mot Wolfsburg borta och CSKA hemma. Riktigt bra insatser av honom där. En fantastisk comeback.