Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Welbeck försvinner

Welbeck drar till Preston och den minnesgode hoppas förstås på samma utveckling som när en annan Unitedgrabb var på Deepdale en liten stund i karriären. Han kommer snart tillbaka till Old Trafford som 34-åring.
Welbeck lär aldrig bli en ordinarie Unitedanfallare. Det är aldrig någon från de egna leden som blir det, nämligen. Forwards och målvaktsposten kommer nog alltid bli vara köpta lirare. Tyvärr. Ytterligare ett bevis på det är att Mame Biram köptes in och direkt gick in före Welbeck.
* Ronaldo Snorungen var i farten igen i går kväll. Först dunkade han in ett snyggt volleyskott, sen fick han frispel för andra gången i Real och åkte ut. Sen var det förstås inte meningen att slå dansken. Snorungen skyllde på att han var för kort.
”It was bad luck to hit him on the nose because he’s only 1.70m and if he had been taller I would have struck his chest.”
Svagt av Mtiliga. Verkligen. Och det är okej att slå någon i bröstet med C-Rons logik.
* Precis som jag misstänkte var Inter starkast i går och rapporterna jag har läst säger att Milan var uselt. Det bådar gott inför CL.