Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Laddar

Många fans ser kvällens match mer som en chans att stoppa Shitty från att vinna en titel än som en chans för United att ta hem en.
Och det är bara att hålla med om att det är viktigare att få flytta fram räknaren på OT till 34 år.
Samtidigt är det som många påpekat bara en tidsfråga innan Shitty vinner något med tanke på den budgeten. Med Hughes hade chansen funnits att titelskåpet förblivit tomt ytterligare 30 år, men med en kompetent italienare känns det omöjligt att misslyckas. Sannolikheten är stor att det blir en cup, som CC eller FA.
Men i år ska det inte bli ligacupen.
Det blir spännande att se vilka Ferguson vilar till söndag.
Nu laddar jag järnet. Fem timmar kvar.
* Sir Alex långsint? Och arg på media? Nejnej. Han har bara låtit bli att prata med BBC på sex år sedan företaget visade en dokumentär om hans sons tvivelaktiga agentaffärer. Och han har portat flera tidningar flera gånger om på Carrington. Senast i raden är Sky Sports som tydligen visat incidenten mellan Unitedkaptenen och en Shittyspelare i derbyt förra veckan.
Det är klart att det är okej att vara irriterad på media, men det känns ofta som att Ferguson fokuserar mycket energi på meningslösheter.
* Ancelotti anser att Chelsea har större möjligheter utan Drogba än United utan Rooney och det ligger en del i det. Men Carlo har glömt en sak.
Mame Biram.
* På nåt sätt känns det ändå som att Roy Hodgson är ganska nöjd med Smallingaffären. Och givetvis ljuger han när han säger att han inte vet om Arsenals bud blev accepterat.
* David Elm har gjort PL-debut! Han har alltså spelat i en större liga än både Rasmus och David som båda lirat i landslaget. Hmm.