Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Becks – legend. Neville – legend?

Becks säger – givetvis, allt annat hade varit vansinne från den snälla pojken – att inte kommer att fira om han gör mål mot United.
Jag minns att jag tyckte att det var sorgligt att Fergie och han kom på kant med varandra och det var med en viss sorg i hjärtat jag såg honom flytta till Spanien. Det var ingen chock direkt – som med Jaap Stam-försäljningen, där var jag helt tagen på sängen! – med tanke på allt som hände med sparkade skor och Becks som stannade hemma med sjukt barn i stället för att träna.
Men det var trist. Hade Becks valt en annan livsstil kunde han och Giggs fortfarande varit kvar på kanterna med gamle Scholes i mitten ibland.
Någonting säger mig att den gamle legenden kan dra in en frispark i någon av matcherna.
Vilka håller sönerna på?
* Apropå legendstatus. Becks är givetvis där med tanke på allt han vann och hur sagolika inlägg och frisparkar han bjöd på. Men är hans gamle vapendragare på samma kant på samma nivå?
Nej.
I mina ögon är inte Neville en Unitedlegend och kommer nog aldrig att bli det heller. Visst, han har varit en av PL:s bästa högerbackar i många säsonger, men han har aldrig riktigt tagit sig in i mitt hjärta. Vet inte varför, men han har varit lite för mycket allvar för mig.