Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Milaneserna

Kollade höjdpunkterna från Milan-Udinese i 3-2 (där Ferguson var på plats). Det var milaneserna första vinst på fem matcher.

  • Ronaldinho var inblandad i mycket och nyckeln blir att stoppa honom. Magisk framspelning till Ankans andra mål.
  • Pirlo och Gattuso känns mycket 2005.
  • Becks kom in sista kvarten. Spelar han från start på onsdag? Oklart, enligt Leonardo. Jag tror att det är gjutet att han är med i startelvan.
  • Sju italienare och fem brassar spelade för Milan och en brasse tränar laget.
  • Favalli! Favalli! Det vore som om vi skulle spela med Denis Irwin.


* Wayne säger att Clarence Seedorf – inte med i går – är den bäste han lirat emot. Ever. Jag har varit lite anti Seedorf de senaste åren, men han har på ett sätt som påminner lite om Giggs/Scholes lyckats hålla sig kvar på toppen med strålande matcher. Så fort jag tänker på Seedorf tänker jag på hans mål för Real Madrid. Kan vara det snyggaste långskott som jag sett.

* Joe Cole har fortfarande inte förlängt med Chelsea och jag har tidigare skrivit att jag tycker att vi ska slå till. Men han har fortfarande inte kommit igång sedan knäskadan – i dag var han bedrövlig mot Cardiff och byttes ut i paus – och börjar tveka. Daily Mail tror att Milan ska ringa Joe. Han skulle nog passa där.
* David ”Safe Hands” Gill konfronterades av en arg Glazer-motståndare härmodagen. Gill blev lika hetsig han och körde det superusla argumentet ”How many titles have we won in the last three years?” som försvar. Lyssna själva.
* Startelva på San Siro? Här är den jag tror Sir kör:

Edwin

Wes – Evans – Rio – Evra

Fletcher – Carrick – Scholes

Valencia – Rooney – Park

Eventuellt kan han köra Wes i mitten med tanke på att han inte spelat så mycket till höger. Då borde det bli Rafael i stället för Evans. En oväntad variant vore att köra Rooney till vänster och sätta Berbatov som spets. Men Berba såg lite för ljummen ut mot Villa.