Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic till Mancini?

Pennant till Real Madrid-ryktet kommer för alltid att toppa alla galna silly season-listor. Men frågan är om inte Sunday Times artikel om Vidic till Manchester City kommer åtminstone ganska nära.
Jag är som jag tidigare skrivit övertygad om att Vida försvinner, men gör han det till Shitty lovar jag att aldrig mer nämna hans namn.
Det kan mycket väl stämma att Shitty vill bjuda på Nemanja – dom har ju noll verklighetsförankring – men jag förutsätter att han inte är någon Heinze eller Tevez. Så mycket har han innanför skallbenet.
* Ruud slog till två gånger om  – på en kvarts spel – i Hamburg i går. Hoppas att Marcus Berg njuter av varje sekund i 2000-talets främste målskytts sällskap.
* Snorungen saknar United, skriver News of the World. Dravel, skriver jag. Det vore som att ha varit ihop med en tjej, sen blivit ihop med sitt livs kärlek för att sedan längta tillbaka till sin förra igen.