Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Stackars John

Det finns ju folk som tror att han tjänar 80 000 pund i veckan. Då måste John Utaka gå ut offentligt och säga att ”nejnej, jag tjänar bara en tredjedel av det”. Stackarn.
* Elm hoppas på en ny deal med Fulham. Annars finns det andra intresserade, hotar Mörk med. Det gör det alltid i agenternas värld.
* Michael Carricks utvisning i går var inte lika irriterande som Fletchers i semin på Emirates förra året, men lik förbaskat var den fel. Det är som att blåsa straff för alla lättare tröjdragningar i straffområdet eller ge inkastet till motståndaren om spelaren tjuvar för mycket (Silvestre hade en förmåga att aldrig tjuva när han kastade i Unitedtröjan). Men Carrick kan inte bli arg. Föreställ er Rooney åka på det där röda. Carrick är mild ”I was shockedsäger han lent.
* I kväll jobbar vi in Porto. Drömläge för Andersons gamla polare.