Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic: Jag vill inte lämna

Men tyvärr för Vidic har mediarapporteringen angående de bästa fotbollsspelarna i världen gått så långt att man ser med enorm skepsis på tidningsintervjuer nuförtiden. Framförallt när de engelska tidningarna översätter (det vet jag av egen erfarenhet efter att ha skrivit några Sebastian Larsson-artiklar som förvrängts i England).
Nu säger Vida alltså att han inte vill lämna United. ”I have never had a conflict with Sir Alex Ferguson and speculation that I want to leave is untrue,” säger han till Vecernje Novosti enligt medier i England.
Återstår att se.
* Det var oundvikligt med tanke på att Ferguson alltid varit en stor beundrare och att han inte skrivit på en förlängning än: Joe Cole ryktas vara på ingång. Jag är övervägande positiv till det även om hans form är minst sagt instabil. Han vet att han har en stor chans att ta en plats i United med tanke på Scholes/Giggs födelseattester.