1-0 på Molineaux wins you titles

Det är svårt att vänja sig vid att United spelar så erbarmligt tråkigt i första halvlek så ofta nuförtiden.
I går var det nästan så att jag funderade på att att läsa en bok i stället.
Efter hårtorken gick det bättre och 1-0 borta mot Wolves är en grisarseger som vunnit så många titlar åt United genom åren.
Det här var riktigt bra:

• Bytet Brown-Neville. Faktiskt. Det blev en helt annan fart pÃ¥ Valencia sedan Neville kom in. Brown stod mest och latade sig i första halvlek.
  • Scholes attacklöpningar. Fergie sa för nÃ¥gra Ã¥r sedan dels att Giggs inte skulle spela vänsterytter mer och dels att Scholes inte orkade göra sina straffomrÃ¥desattacker längre. BÃ¥da skiter i det.
  • Den gamle Nani är tillbaka. Jag har saknat honom.
  • Ferdinand-Vidic! Hurra!

Det här var mindre bra:

• Darron Gibson är ingen Unitedspelare. Fact.
  • Mame Birams avslutningar. Vad fan höll han pÃ¥ med när han fick nickläget? SÃ¥g ut som en akrobat som aldrig spelat boll.
  • Berbatov är ingen ensam anfallare. SÃ¥g ut som vi spelade 4-6-0 stora delar av matchen – främst i första halvlek.
  • Första halvlek var horribelt trÃ¥kig. Inget engagemang, inget passningsspel, inga mÃ¥lchanser.
  • Carricks passning i slutminuterna som gav Wolves kvitteringsläge. Makabert beslut att passa i det läget.

* Joe Cole-ryktena fortsätter så klart så länge han inte skriver på. Jag lutar mer åt att det är en bra värvning än en dålig.
* Inte ofta jag håller med Andy Gray, men i fallet Arsenal och svåra skador skriver jag under på Grays tankar om att Wenger är fel ute.