Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Oops


* Rooney tränade i dag och spelar följaktligen givetvis i morgon. Spännande att se om Milan-Ankan tränar i dag. Gör United mål måste Milan göra tre. Det är omöjligt. Och United gör alltid mål. Det bör alltså bli avancemang. Även utan Giggs, Owen, O’Shea, Brown, Hargreaves, Carrick och Anderson. Frågan är hur mittfältet ser ut.
Jag tror att Sir kör 4-4-2 och på denna elva. Det går egentligen inte att göra på nåt annat sätt:

Edwin

Rafael – Rio – Vida – Evra (så klart)

Valencia – Scholes – Fletcher – Park

Berba – Rooney

Möjligen att Berba eller Rooney blir offensiv spets i stället för renodlad forward.

* Arsenal vinner i kväll även utan mannen som är 80 procent av laget. Porto har läge att göra som Mourinho gjorde på OT för alldeles för många år sedan, men jag tvivlar på att dom har det i sig.
Tysken slår Mutu-lösa Florensgänget. I alla fall totalt. Går säkert in för kryss i kväll.
* Wes borta 4-6 veckor enligt Alexander Chapman F. Då är inte VM helt kört – bara nästan. Men med tanke på Englands enorma brist på ytterbackar så har han en hygglig chans att komma med utan matchtempo.
* Fast jag skippar fotbollen i kväll och nöjer mig med handboll. Får inte förstöra aptiten inför Beckhams återkomst. Tror att han får bättre mottagande än Emerson fick när han återvände till Rom med Juve. Zebina fick lite spridda burop – men Emerson … Schysst presentation. Även Capello får en släng av Romasleven.