Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Just det, det var planens fel

En lirare som alltid är storsint även när hans lag tappar poäng är the one and only monsieur Wenger.
Det var planens fel att det bara blev en poäng.
Givetvis.
* Mick McCarthy har alltid varit en sunkig tränarfigur men i dag undrar jag om han ändå var lite på kanelen. Han sluddrar liksom fram svaren ”more than two other teams” och kommer på att Pompey inte åkt ur än och fortsätter yra. Inte undra på att Keano blev förbannad på karl’n.
* Att Aston Villa – detta utomordentligt trista så kallade topplag – förlora med 1-7 mot Chelsea visar än en gång att O’Neill har en förstaelva med ytterligare ett par tre namn som håller i tre fjärdedelar av en säsong men sen inte orkar. Fattas det pengar eller kunskap i klubben?
Han ska dock ha en puss på kinden för att han inte ger fanken i att prata med tv direkt efter en sån förnedring.
* Och i Italien kan Roma (!) helt plötsligt vinna Serie A efter att ha pungsparkat Mourinho i kväll. Riise kan alltså vinna en av Europas största ligor medan Gerrard slår ner dj:s i England.
* I England har man aldrig förstått Zlatan Ibrahimovics storhet. I dag ryggade han bollen till Messi som drog direkt mot krysset. Å andra sidan finns det alldeles för många Unitedfans som inte ser det stora i Berbatov. Så det är kanske inte så konstigt att Zlatan är missförstådd just där.