Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valencia, Park eller Giggs?

Målvakt, backlinje och anfallare känns rätt klara i dag (Neville är ju av någon anledning förstaval till höger igen).
Det är på mittfältet det är något lurigt.
Carrick och Fletcher spelar garanterat – men sen? Scholes lär också vara med nu när Anderson är korsbandsopererad och det skulle förvåna om inte Nani spelade också. Sen är det frågan om Park, Valencia eller Giggs spelar. Jag tror på Giggs som släpande anfallare. Han har varit tillbaka i ett par veckor och med tanke på hur kapitalt Park misslyckades mot Bayern är det läge för Giggs. Alternativet är Nani och Valencia på kanterna.
* Det som glöms, i alla fall lite, i all uppståndelse kring Rooneys skada är dels att Hargreaves och Jompa O’Shea är tillbaka och att Chelsea har en mängd tunga skador. Tre av fyra ordinarie i backlinjen (Ivanovic/Bosingwa, Carvalho och Cheryls make) är borta. Det borde gå att utnyttja att ligans näst bästa lag tvingas spela med Ferreira.
* Blir efterhandstitt för mig igen. Gick ju bra mot Liverpool.
* Vad funderar Benjamin Foster på om dagarna? VM 2014?