Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nu kommer solen

Lekpark eller fotboll.
Det är frågan.
Alex Ferguson valde som bekant golfbanan när United vann sin första ligatitel på 26 år.
Frågan är om jag kan kontra med lekparken i jakten på hans 19:e. Alternativt väntar jag på Chelseas första mål och drar iväg efter det.
För mål, det gör Chelsea garanterat. Frågan är bara om Liverpool har lust och/eller ork att också göra det. Jag har ju tippat kryss i båda matcher i dag, men då visste jag inte att dom inte spelades samtidigt vilket självfallet borde vara fallet.
Liverpool vill förstås vinna. Chelsea vill det mer.
Jag tror jag ser eländet. Det kan ju bli en klassiker.
* Startelvan då?
Det kan knappast innefatta några konstigheter. Neville eller Rafael och Rooney eller Berbatov och Rio d.ä eller Evans är väl de enda bekymren. Alex hinner ju inte vänta tills slutsignalen går på Anfield innan han är tvungen att lämna in uppställningen, men jag kan inte tänka mig att han skulle ändra något ändå när bara två matcher återstår av säsongen.
* Ni som minns avslutningen 1995 minns även hur tyst det var när Jamie Redknapp drog in segermålet mot Blackburn. Liverpoolfansen jublade inte.
Det är mycket som talar för att det blir samma tystnad om Gerrard avgör i dag.
You’ll never walk alone i högtalarna hemma snart.